Maandag 14 april dit jaar was ik met de trein op weg naar het MIDI theater in Tilburg om samen met Patty Kluytmans een presentatie te geven voor 300 studenten. Een spannende uitdaging, maar we waren er klaar voor. Althans nog even de presentatie doornemen…

De organisatie was in handen van Enactus  en de Academic Business Club, zij hadden ons via Saskia Verbunt (oud Enactus) uitgenodigd iets over Brigth Future Lab en de Blauwe Economie te vertellen. De Academic Business Club organiseert elk jaar het ondernemerschapsymposium ‘The Road’. Ook dit jaar weer met een indrukwekkende lijst van sprekers, en wij mochten dus ook aanschuiven.Ieder jaar bieden zij een afwisselend, interessant en inspirerend programma voor zowel studenten als andere geïnteresseerden met passie voor ondernemerschap. Het symposium is vooral een kans voor mensen die graag meer te weten willen komen over wat ondernemerschap inhoudt in de praktijk, kortom een ideaal podium voor de Blauwe Economie.

Dit jaar was het thema the Road to the Future, na sprekers als Prof. Gert van Dijk (TiasNimbas Business School en Nyenrode Business University), Marieke Hart (Thuisafgehaald.nl) en Hanna Verboom (Get it Done) was de eer aan ons. Via mooie praktijkcasussen en interactie met het publiek hebben wij de basis van de Blauwe Economie gepresenteerd. Mooi om te mogen doen en leuk om studenten tot ondernemerschap en bovenal blauw ondernemerschap te kunnen stimuleren.

 

Kijk hier voor een foto-impressie van deze inspirerende avond.

Jules Rijnierse

Share →
Inloggen