Met trots kondigen wij nóg een interessante (en tevens laatste) key note spreker aan. Ton Van Keken is Senior Vice President of Operations van Interface EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika). Interface is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van tegeltapijt waarbij esthetica hand in hand gaat met vergaande duurzaamheid. Dit wordt wordt niet alleen gecombineerd met functionaliteit; klanten krijgen ook de mogelijkheid krijgen hun eigen designvisie te realiseren.

De heer van Keken: “Sinds de implementatie van Mission Zero heeft Interface op alle gebieden – People, Profit, Planet, Product en Process – verbeteringen gerealiseerd. Ik vind het geweldig om bij te kunnen dragen aan de realisatie van onze missie om in 2020 een volledig duurzame onderneming te zijn en daarin als onderneming een inspiratiebron te zijn voor andere bedrijven.

Nadat Ton van Keken ons mee heeft genomen in de wereld van Interface en ook Engbert Breuker en Henk Vooijs de ins en outs van hun ondernemingen uit de doeken hebben gedaan, gaan de heren met het publiek in debat. Wij kijken ernaar uit!

Share →
Inloggen