De basis van een Blue Café is uiteraard het Blauwe Economie gedachtegoed. Een gedachtegoed dat problemen omzet in kansen, wat handvatten biedt voor een sociale economie die in balans is met de natuur, waar in ieders basisbehoeftes wordt voorzien met wat lokaal voor handen is en waarin afval niet bestaat.  Kortom:

‘Making people healthy and happy with what we did not know we had.’


Waarom?
Jij bent geïnspireerd door de Blauwe Economie en wil er op een laagdrempelige manier meer van weten. En je deelt dit graag met anderen.

Hoe?
Je krijgt een introductie in Blauwe Economie en praktijkvoorbeelden. Ook ga jij met andere aanwezigen zelf aan de slag.

Wat?
Een gezellige avond (of ander dagdeel) waarin de Blauwe Economie en daarnaast ook netwerken centraal staan.

Opties
Wil jij dat er een Blue Café bij jou in de buurt komt? Dat kan! Wij bieden de volgende opties:

  1. Jij of jouw bedrijf wil hier meer over weten en deelt dat graag met vrienden, kennissen en anderen uit jouw netwerk. Jij regelt een locatie en de deelnemers, wij verzorgen het programma (we komen met zijn tweeën). Desgewenst regel je drankverkoop. Kosten € 595,- exclusief BTW.
  2. Hetzelfde als optie 1, maar we werken met waardebepaling achteraf. Aan het einde betalen de aanwezigen contant zoveel als ze de avond waard vonden. Voorwaarde hierbij is dat er minimaal 30 deelnemers zijn.
  3. Jij wil hier meer over weten en deelt dat graag met vrienden, kennissen en anderen uit jouw netwerk. Jij regelt de deelnemers, wij verzorgen de locatie en het programma (we komen met zijn tweeën). Kosten € 870,- exclusief BTW en drankjes.

 Interesse? Let’s make this happen! Mail ons op brightfuturelab@gmail.com.

Bedrijfsprogramma’s maken wij graag op maat, neem hiervoor contact met ons op.

Inloggen