Wij kijken nu nóg meer uit naar het avondseminar dankzij deze geweldige 2e keynote spreker: Henk Vooijs van Novamont!

Novamont is een van ’s werelds toonaangevende producenten van gecertificeerde composteerbare materialen. Sinds 1989 zijn Mater-Bi biopolymeren wereldwijd gebruikt om composteerbare producten te produceren -zoals afvalzakjes, draagtassen en food service producten- die essentieel zijn voor de effectieve inzameling en compostering van organisch afval.  De missie van Novamont is om de overgang van een product gebaseerde economie naar een systeem gebaseerde economie te stimuleren: innovatieve producten gemaakt met agrarische materialen voor specifieke toepassingen met een lage milieu-impact die het mogelijk maken om de biologische kringloop te sluiten.

Henk Vooijs is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit als bedrijfskundige. Hij is area manager Benelux en UK voor Novamont en al meer dan 15 jaar actief in de markt voor biopolymeren, voornamelijk op het gebied van verkoop en business development. Tijdens het seminar gaat hij in op:

  • Waarom zouden we wat doen met bioplastics?
  • Hoe gaat Novamont ermee om en de filosofie erachter (systeemdenken)
  • Aantal casussen waarin de toegevoegde waarde van systeemdenken verder wordt toegelicht.

De eerste keynote spreker is Engbert Breuker. De derde keynote spreker onthullen wij zeer binnenkort. Nadat alle drie de keynote sprekers hun eigen inspirerende verhaal uit de doeken hebben gedaan, gaan zij met het publiek in debat a.d.h.v. stellingen.

Share →
Inloggen